Компани: Ще играя за Сити и през следващия сезон


Н. Гавазов

Компани: Ще играя за Сити и през следващия сезон

Капитанът на Манчестър Сити  Венсан  Компани очаква да остане в клуба и през  следващия сезон.

Както е известно, настоящият договор на белгийския защитник ще изтече през лятото. По-рано мениджърът  на "гражданите" Хосеп Гуардиола колебливо се изказа за бъдещето на Компани, подчертавайки, че Венсан  трябва да преодолее здравните си проблеми за нова сделка.

33-годишният защитник обаче е уверен, че ще удължи престоя си на  "Етихад“ за 11-ти сезон.

"Да, ще играя тук през следващия сезон. Всичко останало е само спекулация. Вече станах част от това семейство, така че ще решим този въпрос като семейство.

Можем да се договорим или да не се договорим, но това няма да промени отношенията ми с клуба. Въпреки това, в момента това не е приоритет. Гарантирам само, че ще играя и ще се опитам да спечеля още трофеи.

Радвам се на предизвикателствата, които имаме във Висшата лига и Шампионската лига. Харесва ми да играя заедно с играчи от това ниво. Когато кариерата ти е в здрач, два пъти повече ще се радваш на такива неща.

От очите ми се крие това, че аз продължавам упорито да работя, а това ми позволява да бъда готов за мачовете и да се наслаждавам на играта за благото на отбора. Наистина се наслаждавам на всяка минута", заяви Компани.

  Сподели
345