Гуардиола: Всичко ще се реши от физическото състояние на играчите


Н. Гавазов

Гуардиола: Всичко ще се реши от физическото състояние на играчите

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола сподели очакванията си за мача от 1/4- финалите на Шампионска лига с Тотнъм. Отборите ще се срещнат утре, 17 април. В първия мач "шпорите" победиха "гражданите" с резултат 1: 0.

"Всъщност не мечтая за това, което не е в обозримо бъдеще. Сега мисля, че трябва да стигна до полуфиналите. Всичко може да се случи утре, но през август отново ще вземем участие в жребия за груповата фаза на Шампионската лига. Моите момчета са изключително фокусирани и решени да стигнат до полуфиналите. Това ли е достатъчно, за да спечелите? Още не знам. Веднъж моят отбор нанесе един удар по вратата и стигна до финала. А веднъж имахме 33 изстрела по вратата, но аз останах без финал. Футболът е сложна шега.

Мисля, че всички са здрави. Зинченко ще тренира днес, а останалите се върнаха още вчера. Фернандиньо се занимаваше по лека програма, а Агуеро се нуждае от практика, но бързо ще намери оптимални условия. Утре физическото състояние на играчите ще решат почти всичко. Но наистина искаме да стигнем до полуфиналите", заяви Гуардиола.

  Сподели
385