Робъртсън: Салах постави феновете на Челси на местата им


Н. Гавазов

Робъртсън: Салах постави  феновете на Челси на местата им

Защитникът на Ливърпул Андрю Робъртсън разказа за гола на полузащитника Мохамед Салах в мача с Челси от 34-я кръг на английската Висша лига. Миналата седмица в интернет се появи видео, в което фенове на "сините"  обиждат египтянина, наричайки го терорист.

"Такъв гол е чудесен начин да се накарат да млъкнат онези, които обиждаха  Салах през седмицата. Мо отлично се справи с този инцидент, постъпката на феновете не го засегна по никакъв начин.

За съжаление, хората започват да свикват с такива ситуации, защото се срещат твърде често. Стърлинг наскоро каза, че единственият начин да спрем тези хора е да се вкарват голове и да побеждават  техните  отбори. Знам, че на това видео са само няколко фена на Челси, но Мо определено успя да ги постави на място.

Това бе страхотен гол. Веднага след като удари топката, всички разбраха, че това ще бъде гол. Този сезон Салах е критикуван - по мое мнение, несправедливо. Но сега разговорите отшумяват, и Мо ще получи вълна от  доверие в навечерието на последните мачове от сезона", заяви Робъртсън.

  Сподели
284