Тотнъм ще наказва правостоящите фенове


Н. Гавазов

Тотнъм ще наказва правостоящите фенове

След като изигра само два мача на новия си стадион, Тотнъм е принуден да вземе мерки срещу  феновете, които стоят на крака по време на двубоите и отказват да седнат.

Напомняме, че стадионът за 62.062 зрители бе отворен от "шпорите“ едва преди десетина дни. Въпреки това, още преди мача на Шампионската лига срещу Манчестър Сити миналия вторник, клубът предупреди феновете си, които предпочитат да гледат играта изправени, че те ще бъдат наказани, ако игнорират това предупреждение.

"Вторник се получи невероятна вечер и такава богата атмосфера без съмнение изигра роля в нашата победа над Манчестър Сити. Въпреки това е важно всеки да гледа и да се наслаждава на играта.

Ценим когато феновете се изправят на крака в ключови моменти от мача, но считаме за неприемливо поведение, когато това се прави за дълго време и се пренебрегват исканията на стюардите за сядане. Това е нарушение на правилата за използване на стадиона.

Вече наказахме няколко фена със забрана да посещават мачовете на отбора", се казва в електронно писмо, изпратено до всеки един привърженик на отбора с абонамент за стадиона  преди мача с Хадърсфийлд през уикенда.

  Сподели
363