Погба не се разбира и със Солскяер


Н. Гавазов

Погба не се разбира и със Солскяер

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба е влошил  отношенията си с мениджъра Оле Гунар Солскяер, твърди Le Parisien.

Напомняме, че Погба открито влезе в конфликт с Жозе Моуриньо, който водеше тима преди Солскяер. Веднага след като португалският специалист си тръгна, Пол започна да демонстрира брилянтен футбол и стана двигател на прогреса на "червените дяволи" при норвежеца.

Въпреки това, 26-годишният французин не успя да запази тази форма дълго време. Погба вкара девет гола и даде седем асистенции след пристигането на Оле, но сега не може да се отличи от мача срещу Челси на 18 февруари и да асистира от срещата с Кристъл Палас девет дни по-късно.

Този спад в играта на Пол не е случаен. Според Le Parisien, Погба е спрял да се разбира със Солскяер и отново иска да напусне Юнайтед. Друг намек за това е неотдавнашното изявление на полузащитника за неговите симпатии към Реал и Зинедин Зидан.

Напомняме, че Погба има договор, който е валиден  до 2021 година. По-рано пресата съобщи, че в преговорите с Юнайтед за новата сделка, Пол е поискал увеличение на заплатата си до нивото на Алексис Санчес - 500 хил. паунда седмично.

Също така по-рано стана известно, че Юнайтед е уведомил Погба, че той няма да бъде продаден през лятото.

  Сподели
630