Скоулс: Юнайтед и Челси няма да попаднат в топ 4


Н. Гавазов

Скоулс: Юнайтед и Челси няма да попаднат в топ 4

Връщайки се към уютния стол на експерта, Пол Скоулс предположи, че неговият бивш отбор Манчестър Юнайтед,  както и Челси, ще завършат извън топ 4 на Висшата лига.

На финала на този сезон Челси, Тотнъм, Арсенал и Юнайтед са в отчаяна битка за две свободни места в зоната на Шампионска лига. В момента тези четири отбора са събрани в пет точки.

Скоулс  очаква всеки от тези отбори да загуби точки в последната дистанция, но англичанинът дава предпочитание на представителите на северен Лондон.

"Мисля, че ако се погледне програмата, бих предпочел Арсенал. Но те ще имат трудни пътувания до Уотфорд, Улвърхемптън, Лестър  и Бърнли. На този етап от сезона всички мачове са трудни, като се има предвид какво е  заложено  на карта.

Просто погледнете графика на Юнайтед. Това е труден график. Мисля, че всичко ще е наред срещу Уест Хем, но те все още трябва да играят на гости на Евертън, срещу Сити у дома, срещу Челси у дома. Те трябва да спечелят последните си два мача (с Хъдърсфийлд и Кардиф).

Челси го чакат  мачове срещу Ливърпул и срещу Юнайтед като гост. Тотнъм ще пътува до Сити, но ако погледнете останалата част от графика, тогава бих избрал тях за другия отбор, който ще попадне в топ 4", заяви Скоулс.

  Сподели
465