Улие: Все още не съм подписал с Вила


Н. Гавазов

Улие: Все още не съм подписал с Вила

Снощи, след победата с 3:1 в мач от 3 кръг на Карлинг Къп срещу Блекбърн, новоназначения мениджър на Астън Вила Жерар Улие заяви, че все още не е подписал официално с клуба от Бирмингам. Както е известно, след напускането на Мартин О'Нийл отбора се водеше временно от помощника му Кевин Макдоналд. Ръководството на Вила все пак намери постоянен мениджър в лицето на Улие, който напусна работата си във Френската федерация по футбол за да поеме тима на Стилиян Петров.

„Все още не съм подписал договор, но и това ще стане. Думата е по-важна от всичко останало. Искате да кажете, че ще бъда излъган? Не, не се притеснявам. Това не е важно. Мисля, че с Ливърпул подписах чак ноември или декември. Разбирам разочарованието на Макдоналд, защото той не иска да работи с резервите, но аз му имам доверие и той е част от моя екип", призна Улие.

„ Искам да спечеля трофей с клуба, което ще бъде фантастично за всички и огромна награда за нашите фенове. Може би това от което има нужда отбора е да бъде по-амбициозен и да се бори повече. Доволен съм от показаното срещу Блекбърн", завършва френския специалист.

 

  Сподели
145