Ерера разказа за разногласия с Юнайтед


Н. Гавазов

Ерера разказа за разногласия с Юнайтед

Полузащитникът Андер Ерера потвърди, че съществуват разногласия с Манчестър Юнайтед и може да се оттегли като свободен агент в друг клуб.

След пристигането на Оле Гунар Солскяер на мениджърския пост на "червените дяволи", Ерера стана ключов играч в отбора. Естествено, клубът от "Олд Трафорд", който най-напред се съмняваше в разширяването на сътрудничеството с Андер, сега вече иска да сключи нова сделка.

Между страните обаче възникнаха разногласия относно нивото на заплатата и продължителността на договора на играча, особено на фона на интереса на други клубове към испанеца, който може да бъде достъпен без никаква компенсация. Самият Ерер допуска и двата сценария.

"Вярно е, че имам само два месеца от договора си, но днес Юнайтед и аз не мислим еднакво. Нямаме споразумение за подновяване на контракта, но трябва да продължа да слушам Юнайтед.

За мен единственото очевидно нещо е, че ще играя в голям отбор. Разбира се, ще слушам Юнайтед, но също така и други клубове. Не затварям вратата", заяви Ерера.

  Сподели
598