Солскяер: Трябват ни 15 точки в останалите 6 мача


Н. Гавазов

Солскяер: Трябват ни 15 точки в останалите 6 мача

Мениджърът  на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер е убеден, че след препъването срещу Улвърхамптън, неговият отбор трябва да събере 15 точки в останалите шест мача, за да влезе в топ 4 на Висшата лига.

Напомняме, че "червените дяволи" откриха резултата на "Молиню" още в 13-та минута, но груба грешка на Фред, а след това и на защитата доведоха до обрат в резултата.

Солскяер е убеден, че отборът му заслужава повече в този мач. Норвежецът също така смята, че сега "червените дяволи“ нямат почти никакво място за грешки.

"Трябваше да вземем три точки. Можехме да го направим и трябваше да го направим. Ние сме виновни за нашата засечка. Показахме много добра игра преди втория им гол.

В продължение на 10 минути след изравняването ние  изглеждахме прекалено развълнувани, но след това възстановихме играта си и вратарят ги спаси няколко пъти.

Не можем да контролираме резултата, не е ли така? Можем да контролираме действията си на терена, нашата игра, играхме достатъчно добре и създадохме шансове да спечелим.

Този мач първоначално изглеждаше тежък, но ние заслужавахме да спечелим с нашата игра. Такъв  е футболът. Не е като математиката.

Казах, че трябва да съберем 18 точки в последните осем мача след международната пауза. Взехме три срещу Уотфорд, а сега трябва да съберем още 15 в последните шест мача, така че нямаме много място за грешки", заяви Солскяер.

  Сподели
512