Карагър смята Сити за фаворит в битката за титлата


Н. Гавазов

Карагър смята Сити за фаворит в битката за титлата

Бившият защитник на Ливърпул Джейми Карагър определи Манчестър Сити като голям фаворит в шампионската надпревара във Висшата лига.

"Червените" се оттеглиха в международната пауза с преимущество от две точки, но Манчестър Сити има мач в ръкава си. Карагър  е убеден, че и двата отбора ще продължат да се препъват, но шансовете на "гражданите" са по-големи.

"Това ще бъде много упорита борба.  Сити владее инициативата. Аз все още считам Сити  за голям фаворит, защото те вече бяха в подобна позиция и на практика са лидери.

Ливърпул обаче е в достойно положение. Истинската финална надпревара ще започне веднага след завръщането на отборите от международната почивка. Остават още седем мача и това ще бъде вълнуващо.

Ще има ли неравности  по пътя им? Надявам се, че някои ще срещнат Сити. Мисля, че и двата отбора ще загубят точки и очаквам интригата да продължи до самия край. Ще бъде страхотен край на сезона, много вълнуващ.

Не сме имали такъв край от  дълго време и е страхотно, че Ливърпул е въвлечен в това. Ливърпул предизвиква възхищение с играта си не само във Висшата лига, но и в Шампионска  лига. Трябва да отдадем почит на мениджъра и играчите, които положиха  усилия , за да бъде отборът в толкова отлично положение", заяви Карагър.

  Сподели
398