Фърдинанд: Сити или Ливърпул? Избирам по-малкото зло


Н. Гавазов

Фърдинанд: Сити или Ливърпул? Избирам по-малкото зло

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд сподели мнението си за надпреварата за титлата в английската Висша лига. Напомняме, че Манчестър Сити и Ливърпул са единствените два отбора, които реално претендират за шампионска титла. Към момента мърсисайдци са лидери в класирането, с две точки пред своя конкурент.

"Това е най-лошият сценарий за всеки фен или бивш играч на Манчестър Юнайтед. Работя като експерт, трябва да кажа някои неща. На мен ми се налага да избера по-малката от двете злини. В този случай, това е Манчестър Сити, нека по-добре те да спечеля шампионата. Когато играех, Манчестър Сити стана шампион, вече го видях. Мога да се справя емоционално.

Как да преживеем победите на конкурентите? Трябва да изключите телевизора, радиото и други подобни. Едва ли  много фенове на Манчестър Сити ще се опитат да ме притискат.

Ливърпул е друга история. Сега има хора, които твърдят, че са фенове на Ливърпул още преди 20 години. И сега крещят за спечелването на първенството. Ще ме нарани да видя как се радват.

Но нека победи най-силният. Ще отдадем дължимото на този, който стане новият шампион", заяви Фърдинанд.

  Сподели
526