Александър-Арнолд: Ливърпул се научи да отговаря на трудностите


Н. Гавазов

Александър-Арнолд: Ливърпул се научи да отговаря на трудностите

Защитникът на Ливърпул Трент Александър-Арнолд е убеден, че само преди няколко години неговият отбор нямаше да може  да спечели последните си мачове.

В последните два двубоя  - срещу Бърнли и Фулъм - червените трябваше да покажат своя характер и да реагират на попаденията на съперниците. Ливърпул спечели и двете срещи, с което продължи борбата за титлата.

Според Александър - Арнолд "червените" са придобили ценно умение, което не са имали в миналото.

"Определено ние вече не губим настроението си, когато сме изправени пред трудности. Преди няколко години бихме могли да спечелим само един от тези последни срещи, нямаше да вземем трите точки.

Сега обаче показваме колко много израснахме и какъв добър отбор сме.  Фулъм е трудно място за гостуване, а в края на сезона най-важното е да побеждаваме, особено когато си подложен на изпитание и допускаш гол.

Такива неща могат да останат незабелязани по време на сезона, но те са жизненоважни за нас. Може би в края на сезона ще погледнем назад и ще мислим - без значение как ще завърши сезонът - че това е бил важен мач за нас", заяви Александър-Арнолд.

  Сподели
363