Ерера се договори за нов договор с Юнайтед


Н. Гавазов

Ерера се договори за нов договор с Юнайтед

Полузащитникът Андер Ерера стана  петият играч, който се съгласи да разшири сътрудничеството с Манчестър Юнайтед по време на работата на Оле Гунар Солскяер.

Напомняме, че испанецът стана един от най-важните играчи на "червените дяволи" под ръководството на Солскяер. Поръчвайки всичката черна работа на Андер и Неманя Матич, Оле успя да развърже ръцете на Пол Погба.

Напомняме, че 29-годишният футболист нямаше стабилно място в стартовия състав при Жозе Моуриньо и пресата редовно спекулираше за заминаването на Ерера в края на сезона като свободен агент.

Ситуацията обаче се промени след пристигането на Солскяер, а сега става известно, че "червените дяволи" са успели да предотвратят напускане на Андер. Клубът от "Олд Трафорд"  постигна принципно споразумение с халфа по новата сделка и се надява да го потвърди официално.

Така, решавайки да запазят Ерера и да освободят капитана  Антонио Валенсия, "червените дяволи" трябва да определят бъдещето на някои от другите си играчи. Договорите на Хуан Мата, Андреас Перейра и Матео Дармиан също изтичат в края на сезона, а в случая с последните двама, клубът има възможност за подновяване за 12 месеца.

  Сподели
591