Шерингам разполага с вътрешна информация за Солскяер


Н. Гавазов

Шерингам разполага с вътрешна информация за Солскяер

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Теди Шерингам е уверен, че клубът от "Олд Трафорд"  вече е решил да назначи Оле Гунар Солскяер за постоянен мениджър на отбора.

След триумфалната победа над ПСЖ и достигането до четвъртфиналите на Шампионска лига, "червените дяволи"  загубиха и двата си последни мача и ако показаха добър футбол срещу Арсенал, те изглеждаха изключително неубедително срещу Улвърхемптън.

Дори и самият Солскяер нарече поражението с 2: 0 от "вълците“ най-лошия си мач през всичките три месеца на работа, а във феновете веднага се появиха съмнения относно назначаването на норвежеца като постоянен кормчия. Шерингам обаче има информация, че решението за Оле вече е взето.

"Случайно чух, че вече са му дали работа на постоянна основа.

В последните две срещи те имаха лек спад във формата, но мисля, че Оле бе глътка свеж въздух за клуба.

Мисля, че когато той бе поканен, това  изненада много хора. Той дойде и възстанови всички традиции на Манчестър Юнайтед от времената на Сър Алекс Фъргюсън. Той припомни, че да играеш за Манчестър Юнайтед и да носиш тази фланелка  е голяма чест за всички играчи.

Мисля, че той отново внуши това на играчите. Той им вдъхна  живот и предизвика желанието да работят упорито, когато облекат  тази фланелка. Това им осигури промяната", заяви Шерингам.

  Сподели
409