Хаселбанк не вярва, че Ливърпул ще спечели Висшата лига


Н. Гавазов

Хаселбанк не вярва, че Ливърпул ще спечели Висшата лига

Бившият нападател на Челси Джими Флойд Хаселбанк ​​е уверен, че Манчестър Сити ще изпревари Ливърпул в борбата за титлата във Висшата лига.

След като записаха победа с 2:1 над Фулъм в неделя, Ливърпул  се върна на върха на Висшата лига, но Хаселбанк е на мнение, че за "червените" ще е много трудно да устоят на натиска на "гражданите", заради ​​ натоварения график на финала.

"Определено смятам, че Ливърпул е станал по-зрял отбор и се е приближил до Сити, но не мисля, че те ще спечелят титлата.

Когато гледам графика на Сити на финала, мога да си представя, че те ще преминат през всичко без загуба. Ако е необходимо, те дори могат да дойдат на "Олд Трафорд"  и да победят Манчестър Юнайтед.

Важно нещо,  което може да струва титлата на Ливърпул е Шампионска лига. Колкото по-дълго са в Европа, толкова по-голям е шансът те да загубят точки в Премиършип.

Ако сравним най-силния им стартов състав с този на Сити, то разликата е малка, но пейката на Клоп просто не е толкова силна като тази на Сити.

В последните седмици на сезона в Ливърпул ще има травми  или просто умора, а на мен ми се струва, че това може да ги разочарова", заяви Хаселбанк.

  Сподели
353