Сари не е уверен, че Челси ще завърши в топ 4


Н. Гавазов

Сари не е уверен, че Челси ще завърши в топ 4

Мениджърът  на Челси Маурицио Сари призна, че не е сигурен в шансовете на отбора си да попадне в първата четворка на Висшата лига.

В неделя "сините" проведоха две напълно различни половини срещу Евертън, в резултат на което претърпяха поражение с резултат 2: 0. Такава нестабилност, дори по време на един мач, за пореден път озадачава Сари. По-рано специалистът изрази недоумението си от играта на своите футболисти през второто полувреме на срещата с "карамелите". Няколко часа по-късно италианецът не е сигурен, че отборът ще успее да се нареди сред първите четири в най-популярната лига в света.

"Бяхме добри до последната минута на първото полувреме и лоши от първата минута на второто. Ние контролирахме играта и трябваше само да продължим да го правим, но не успяхме.

Ако ме питате за първите 4 места във Висшата лига, аз ще ви отговоря, че зависи от това за кое полувреме говорим, първото или второто. Ще бъде трудно да попаднем в топ 4, но не мога да кажа, че е невъзможно. Ако в останалите осем мача играем както го направихме през първото полувреме, тогава ще имаме шансове", заяви Сари.

  Сподели
395