Реднап съветва Почетино да не съжалява за Юнайтед и Реал Мадрид


Н. Гавазов

Реднап съветва Почетино да не съжалява за Юнайтед и Реал Мадрид

Бившият мениджър на Тотнъм  Хари Реднап вярва, че Маурисио Почетино е пропуснал шанса си да си намери работа в Манчестър Юнайтед  или Реал Мадрид, но не бива да съжалява  за това.

Когато Юнайтед уволни Жосе Моуриньо в средата на декември, Почетино бе смятан за фаворит за поста на следващ постоянен мениджър на "червените дяволи".

С течение на времето обаче Оле Гунар Солскяер показа, че се справя добре с работата си в Юнайтед, а Реал Мадрид, с който бе свързван Маурисио, върна Зинедин Зидан. Въпреки това, Реднап съветва аржентинеца да не съжалява.

"Мисля, че всичко е наред с него. Той има страхотна работа в Тотнъм. Работа, която не е по-лоша от която и да е друга и за която може само да мечтае когато  е правил първите си стъпки. Нов стадион, страхотна тренировъчна база, играчи на истинско  топ ниво, добър отбор.

На негово място ще бъда много щастлив, защото това е добра работа, за която той може само да мечтае.

Възможността да води Реал е пропусната за него. Манчестър Юнайтед - също, там Солскяер ще получи работата. Затова не мисля, че той може да намери място по-добро от Тотнъм. Сигурен съм, че оценява това, което има", Тотнъм.

  Сподели
395