Реал Мадрид се връща за Де Хеа


Н. Гавазов

Реал Мадрид се връща за Де Хеа

Реал Мадрид  възобнови интереса си към вратаря на Манчестър Юнайтед Дейвид Де Хеа след завръщането на Зинедин Зидан на поста старши- треньор на "бланкосите".

Подобно на Еден Азар от Челси и Кристиан Ериксен от Тотнъм, Де Хеа  има само една година по текущия договор, което е много добро за Реал Мадрид.

Кралския клуб  се интересуваше активно от Давид в първия период на Зидан, но след като французинът напусна поста си в края на миналия сезон, Реал Мадрид закупи Тибо Куртоа от Челси за 35 милиона паунда.

Бившият вратар на Атлетико обаче прави двусмислено впечатление в първия си сезон на Сантяго Бернабеу, а вчера  Зидан отправи силно послание, поверявайки място на вратата за първия си мач след завръщането  не Куртоа, а на  Кейлор Навас.

Според източника, бъдещето на белгиеца в клуба е под голям въпрос, защото Реал не само, че се интересува от Де Хеа, но вече е запазил 75 милиона паунда за покупката на своя сънародник.

Така Реал Мадрид ще се възползва от пречките, които възникнаха между Де Хеа и Юнайтед  в процеса на договаряне на новото споразумение - Давид изисква впечатляваща заплата за себе си, за да успокои съмненията за спортните амбиции на "червените дяволи"  през следващите години.

  Сподели
401