Мърсън: Клоп изпада в паника


Н. Гавазов

Мърсън: Клоп изпада в паника

Експертът от Sky Sports Пол Мърсън е убеден, че нулевото равенство в дербито с Евертън е доказателство за зараждащата се паника при мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп.

След мача в неделя на "Гудисон Парк", Клоп  обвини силния вятър за загубата на две точки, а също така обърна голямо внимание на преследването на Манчестър Сити в Премиършип. Според Мърсън, това показва само едно нещо.

"Юрген Клоп е в паника. По време на пресконференцията  той бе  толкова притеснен за Манчестър Сити ... Не е нужно да се тревожиш за Сити, просто трябва да се съсредоточиш върху свята работа.

Той започна да изпада в паника, което се вижда от неговите смени.  Пускаш Адам Лалана вместо Садио Мане, макар че искаш да спечелиш тази среща.

Евертън нямаше шанс да спечели - те бяха доволни от една точка. В допълнение, Джеймс Милнър излиза ... Харесвам го, но ти трябва да спечелиш този мач.

На скамейката имаш Даниел Стъридж и Джердан Шакири. Защо на пейката се намира футболист, който дава динамика на атаката и по-бързо движение на топката? Нали искаш да вземеш трите точки. Това е паника. На негово място щях да седна след мача и да помисля: "Трябваше да го направя по друг начин“, заяви Мърсън.

  Сподели
473