Компани: Ливърпул провежда най-добрия си сезон


Н. Гавазов

Компани: Ливърпул провежда най-добрия си сезон

Капитанът на Манчестър Сити  Венсан Компани призна, че не може да си спомни кога Ливърпул е играл по-добре, както го прави през този сезон.

Връщайки се на върха на Висшата лига през миналия уикенд, сега "гражданите" ще се опитат да станат първият отбор през последното десетилетие, който успява  да защити титлата на шампиона.

Компани е убеден, че Сити прави всичко възможно за тази цел, но ако все пак усилията на тима се окажат недостатъчни, тогава Венсан  ще бъде готов да признае, че Ливърпул заслужено е станал шампион.  

"Ако някой иска отново да събере  100 точки, тогава ще има късмет. По мое мнение това е невероятно постижение от миналия сезон и ще остане специално.

Този сезон играем толкова добре, колкото можем, и никой няма право да ни упреква за това. Ако Ливърпул се окаже още  по-добър, тогава ще трябва да им даде дължимото."

Като се имат в предвид нашите точки в момента и как играем и как третираме всеки мач, не можем да намерим нещо, което да вършим погрешно.

Мисля, че правим всичко както можем, но ако говорим за защита на титлата, не мисля, че много шампиони са се сблъскали с такава конкуренция като тази, която Ливърпул ни налага на нас през този сезон.

Ливърпул провежда най-добрия си сезон, откакто  ги познавам и откакто  следя Висшата лига. Това е силен отбор и ние просто трябва всеки път да повишаваме  нивото си", заяви Компани.

  Сподели
711