Солскяер покани Сър Алекс за даване на указания преди дербито


Н. Гавазов

Солскяер покани Сър Алекс за даване на указания преди дербито

Мениджърът  на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер покани великия Сър Алекс Фъргюсън да даде на отбора указания за неделния мач от  Висшата  лига срещу Ливърпул.

Под ръководството на Солскяер  Юнайтед спечели 12 от 14 мача, като се изкачи на четвърто място във Висшата лига. Ако "червените дяволи" постигнат победа в неделя, Ливърпул ще загуби инициативата в надпреварата за титлата.

Според Солскяер, в навечерието на този голям мач той няма намерение да провежда  "игри на ума“, както Сър Фъргюсън правеше  в своето време, но ако Сър Алекс желае, той все още може да зареди  Юнайтед за постигане на резултата.

"Не, няма да има игри на ума. Не мисля, че Юрген Клоп ще прочете това, което ще кажа, а аз  нямам намерение  да прочета това, което той казва. Мисля, че това не е наша работа.

Но ако босът (Сър Фъргюсън) желае, ние ще се радваме да проведем разговор с играчите преди мача. Знаем колко е важно да победим Ливърпул по отношение на броя спечелени титли. Нашите играчи знаят какво означава този мач за всички в Манчестър Юнайтед", заяви Солскяер.

  Сподели
452