Мат Лоу: Играчите на Челси не могат да се контролират


Н. Гавазов

Мат Лоу: Играчите на Челси не могат да се контролират

Известният футболен журналист и експерт Мат Лоу направи коментар на загубата на Челси с 2:0 в мача с Манчестър Юнайтед от 1/8-финалите на Купата на Англия.

"Когато Давид Луис и Маркос Алонсо разговаряха след първия гол на Юнайтед  по време на спирането на играта, стана ясно, че обвиненията един на друг в Челси са  в разгара си.

Феновете на Челси се разбунтуваха срещу мениджъра Маурицио Сари и крещяха "F * ck Sarriball", а също викаха името на Франк Лампард.

През това време Давид Луис и Алонсо клатеха глави и протегнаха ръце, спорещи за това кой е виновен голя на Андер Ерера.

Тази група играчи на Челси може да продължи да ни говори, че не са в състояние да се обединят, но става все по-ясно, че те не могат да управляват себе си.

Джон Тери се намираше в  медийния салон на Челси преди мача и сигурно е бил сред онези, които се чудеха къде са отишли ​​лидерите на "Стамфорд Бридж".

Следва да се зададе въпроса, колко от играчите, които започнаха  мача срещу Юнайтед, искрено се тревожат за съдбата на Челси. Еден Азар отчаяно иска да се присъедини към Реал Мадрид, договорът на Луис изтича в края на сезона, а на Педро му остава малко повече от година.

Матео Ковачич и Гонсало Игуян са наети на "Стамфорд Бридж", което означава, че в играта им имаше само шест футболисти, чието бъдеще беше е напълно инвестирано в клуба.

Дори когато Сари  погледна пейката, първата му промяна бе да пусне Вилиан - друг играч, който имаше малко повече от година на договора.

Маурицио Сари ще плати цената си за всичко това, както предишните мениджъри, но твърде много играчи провалят клуба.

Вероятно Еден Азар се съмнява в качеството на своите другари и се опитва да направи прекалено много сам, показвайки разочарованието си всеки път, когато плодотворното му партньорство с Алонсо се разруши", заяви Лоу.

  Сподели
413