Сари не е обезпокоен от обидите на феновете


Н. Гавазов

Сари не е обезпокоен от обидите на феновете

Мениджърът  на Челси Маурицио Сари каза, че за първи път в кариерата си той е изправен пред факта, че феновете му се отвърнаха от него.

В понеделник вечер  "сините" отпаднаха от Купата на ФА, като загубиха домакинството си на  Манчестър Юнайтед с резултат 2:0. В края на този мач феновете, които дойдоха на "Стамфорд Бридж" с надеждата да видят тима си в 1/4-финалите на най-стария футболен турнир в света, започнаха да скандират  "F ** k Sarriball".

С поведението си феновете показаха колко са разочаровани от играта на отбора си в този мач и през последните седмици като цяло. Въпреки това италианецът е по-загрижен  за резултата.

"Сблъсквал ли съм се с подобно нещо преди? Не. Това ми  се случва за пръв път.

Но не се тревожа от реакцията на феновете. Аз се тревожа за резултатите. Мога да разбера тази ситуация и нашите фенове, защото нашите резултати оставят много какво да се желае. Отпаднахме от ФА Къп, така че мога да ги разбера. Сега се притеснявам за резултатите.

Вълнувам ли се от евентуално уволнение? Наистина се тревожех, когато работех във втора италианска дивизия. Не и сега.

Мисля, че моите играчи ме подкрепят. Разбира се, не съм сигурен за това, но мисля, че е така. Мисля, че имаме много добри отношения, така че работата не е в това. Целта е да се играем  добре и да се постигнат добри резултати", заяви Сари.

  Сподели
436