Агуеро: Искам Сити да влезе в историята


Н. Гавазов

Агуеро: Искам Сити да влезе в историята

Нападателят на Манчестър Сити  Серхио Агуеро смята, че отборът е в състояние да спечели през този сезон  английската Висша лига, ФА Къп, Купата на английската лига, както и Шампионска  лига.

"Ако на този етап от сезона отборът все още има възможност да спечели четири трофея, това означава, че всичко е отлично. Надявам се това да се случи. Аз съм амбициозен, винаги се стремя към високи цели.

Знам, по-рано това не бе  възможно за никого. Искам нашият отбор да влезе в историята, а аз да вкарам  голове във всички финали. Мисля, че този  Сити може да спечели всичко. Това е нашата задача.

Много съм щастлив в Манчестър Сити. Сега дори не мисля за напускане. Страхотен клуб, който винаги се грижи за играчите си. Така бе  от първия ден, когато дойдох тук и досега нищо не се е променило.

Не знам какво ще правя след приключването на кариерата си на футболист, но определено искам да остана в света на футбола. Сега основната задача е да печелим  титли със Сити  всеки сезон.

Моя статуя е близо до стадион "Етихад"? О, дори не знам. Мисля, че ще изглеждам много странно. Може би това е прекалено. Но такива неща не зависят от мен. Искам да спечеля трофеи и да вкарвам голове", заяви Агуеро.

  Сподели
405