В Челси очакват, че Сари ще бъде уволнен през следващата седмица


Н. Гавазов

В Челси очакват, че Сари ще бъде уволнен през следващата седмица

Неназован  играч от  Челси очаква, че въпросът с  уволнението на мениджъра  Маурицио Сари може да бъде решен още през следващата седмица.

След съкрушителните  поражения  от Борнемут и Манчестър Сити  с общ резултат 10: 0, Сари се оказа под силен натиск. Методите на италианския специалист и отношението му към отделни играчи, включително Гари Кейхил, Нголо Канте и Калъм Хъдсън-Одой, предизвикват  големи въпроси.

Следващата седмица може да стане решаваща в отношение на това, дали Маурицио ще завърши  текущия сезон.

В  понеделник Челси ще се състезава с Манчестър Юнайтед за билет за четвъртфиналите на Купата на ФА, а в края на следващата седмица ще се бори с Манчестър Сити във  финала на Купата на Лигата.

Според източник, тези дни един от играчите от първия отбор на "сините" е  казал на своя агент, че в съблекалнята очакват уволнението на Съри, ако поне един от тези два големи мача не бъде спечелен.

Между тези две големи срещи  Челси ще проведе и реванша  от 1/16 - финалите на Лига Европа  срещу Малмьо. Разбира се, тук не се очаква нищо друго, освен класиране на "сините" за следващия кръг, защото Лига Европа се разглежда от босовете  на Челси  като застраховка, в случай, че тимът не успее да завърши сезона в топ 4 на Висшата лига на Англия.

  Сподели
420