Киоун не разбира ситуацията около Йозил


Н. Гавазов

Киоун не разбира ситуацията около Йозил

Легендата на Арсенал Мартин Киоун изрази недоумение от това какво се случва с халфа Месут Озил.

Мениджърът  на "артилеристите" Унай Емери реши да не вземе Озил за първия мач от 1/16 - финалите на Лига Европа срещу БАТЕ, за което беше критикуван от феновете си, след като загуби 1: 0.

Трябва да се отбележи, че това беше 100-ият мач, пропуснат от Месут от 314, който Арсенал проведе  след прехода на немеца в клуба. Киоун  смята, че не само Емери е виновен за тази ситуация, но и самият Месут.

"Той е с травма? Или е болен? Трябва да сте на разположение, за да бъдете достъпен за избор и да осигурите стабилност. Това е едно от нещата, които всеки играч трябва да направи.

Той не дава нито едно, нито друго, така че трябва да работи за връщането в екипа. Това е, което мениджърът  иска от него. Това е просто объркващо, особено като се има предвид ситуацията с Рамзи.

Не знаем дали наистина е контузен  или не. Пропускането на 100 мача е впечатляващо и повдига въпроси, на които само играчът може да отговори", заяви Киоун.

Напомняме, че преди отпътуването на Арсенал за Борисов Йозил публикува снимки, на които се вижда, че пълноценно тренира с общата група на лондончани.

  Сподели
764