Сари провел кризисни преговори с играчите


Н. Гавазов

Сари провел кризисни преговори с играчите

Мениджърът  на Челси Маурицио Сари призна, че е провел кризисни преговори с футболистите след  унизително поражение от Манчестър Сити.

Миналия уикенд "сините" претърпяха  най-голямото си поражение във Висшата лига за всички времена, като загубиха от сегашния шампион с 6:0. В медиите веднага се появи информация, че италианският специалист е свикал спешна среща с футболистите си, на която е била обсъдена играта и проблемите в тима и на която са набелязани мерки за подобряването на отбора.

Сега Сари очаква реакция от футболистите си.

"Разбира се, това не бе  толкова лесно за нас. Но мисля, че е нормално след такъв мач. Всички говорихме заедно в продължение на час в деня след мача. Мисля, че винаги е по-добре да реагираме чрез нашата работа, като играем на терена.

Когато загубите с 6: 0, не е лесно да излезете на терена в четвъртък, но ние трябва да играем и трябва да играем добре. Искаме да спечелим. Според мен проблемът с последния мач не е в мотивацията. Бяхме добри през първите пет минути, но не успяхме да реагираме на първите трудности.

След като пропуснахме първия гол, не можахме да отговорим. Следователно проблемът е различен. Това винаги е проблем с отношението, психически проблем, така че трябва да намерим решение", заяви Сари.

Маурицио също така се отвърна от думите си, че никога не е говорил със собственика на клуба Роман Абрамович.

"Тази седмица не е, не и през последните три седмици. Мисля, че това зависи от собственика. Никога не съм казвал никога. Това интервю бе  на италиански, но аз говоря италиански по-добре от вас.

"Бих искал да говоря с някой в ​​клуба, но не непременно със собственика. Обикновено говоря с Марина и това е достатъчно за мен", добави мениджърът.

  Сподели
416