Пърлър предупреди Арсенал за Йозил


Н. Гавазов

Пърлър предупреди Арсенал за Йозил

Бившият полузащитник на Арсенал Рей Пърлър  предупреди, че Месут Йозил може да се превърне в огромна  тежест на врата на клуба.

"Той има две пълни години от  своя мега-договор и толкова много пари той няма да получи  от нито един клуб в Европа или където и да другаде по света. Това е истинска дилема, защото Месут Йозил е на възраст, когато трябва да играе редовно.

Единственият изход от ситуацията е да се преговаря с Йозил и да му се плати половината от заплатата, като бъде пуснат  в някой клуб, който ще поеме втората част на заплатата. Само по този начин този проблем може да бъде решен.

Ще бъде интересно да видим какво ще се случи в края на сезона. Остават само 13 мача и в колко от тях ще играе? Естествено, клубът и Йозил трябва да вземат голямо решение.

В момента играчът разполага с цялата власт. Той може да прави каквото пожелае. Може да прекара две години в резерва и да си получава  тези пари.

Но той е футболист и получава най-много адреналин, когато излезе на терена и играе пред феновете си. Месут също ще вземе това в предвид.

"Винаги казвам: "Колко пари ще са ти достатъчни?". Но най-важното за професионалния футболист е да играе всяка седмица", заяви Пърлър.

  Сподели
422