Страхотен Серхио Агуеро помогна Сити за успех над Арсенал (видео)


FUTBOL-TV

Страхотен Серхио Агуеро помогна Сити за успех над Арсенал (видео)

Манчестър Сити се наложи над Арсенал с 3:1 в среща от кръга на Висшата лига. Страхотен мач изигра Серхио Агуеро. Нападателят наниза хеттрик за успеха на тима му. Той се разписа в 44-та секунда, в 44-та минута и малко след изтичането на час игра. При първия гол Алекс Иуоби загуби топката на границата на наказателното поле. Лапорт открадна кълбото и центрира за Агуеро, а аржентинецът с глава засече топката към мрежата. 

Капитанът на лондончани Лоран Кошчиелни успя да изравни в 11-та минута. Лукас Торейра центрира от корнер на близката греда, Начо Монреал отклони към далечната, а там непокрит Лоран Кошчиелни стреля с глава и изненада Едерсон за 1:1. 

В 44-та минута Илкай Гюндоган пусна феноменален пас зад защитата на "топчиите", намери Рахийм Стърлинг, а той пусна на празна врата за връхлитащия Агуеро. И той от такава позиция не прощава - 2:1. След час игра Сити стигна до трети гол и до голяма степен реши мача. Стърлинг проби отляво и центрира, Лено докосна топката, която стигна до Агуеро и го удара в лакътя, а след това отиде в мрежата. Попадението обаче бе зачетено, макар играчите на Арсенал да протестираха. До края до нов гол не се стигна и така Сити взе важни три точки в борбата за титлата. 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
465