Сър Алекс: Благодаря Ви, но не коментирам Рууни


Н. Гавазов

Сър Алекс: Благодаря Ви, но не коментирам Рууни

Сър Алекс Фъргюсън категорично отказа да отговаря ма снощната пресконференция, на всички въпроси свързани с личния живот на Уейн Рууни. Както е известно, голмайстора на Юнайтед за миналия сезон бе уличен от медиите в Англия в изневяра на жена си Колийн и съответно бе подложен на критика и спекулации в пресата. Според информациите, звездата ще бъде подложен на натиск от публиката на „Гудисън Парк"по време на днешната среща между „червените дяволи" и Евертън. Враждебността към него би могла да се засили от това, че през 2004 година той премина от Евертън в Юнайтед.

Сър Алекс изобщо не поставя въпроса дали Рууни ще започне мача като титуляр и отказа да обсъжда темата за личния му живот.

„Вижте, аз не обсъждам никой от играчите си. Личният живот си е техен. ОК? Нека да сложим това настрана и повече да не го коментираме. Благодаря Ви", заяви Сър Фъргюсън по време на пресконференцията.

Мениджърът на Евертън Дейвид Мойс също отказа да коментира темата.

„Ако си добър журналист футболът също няма да ви задава такива въпроси. Аз съм тук, за да говорим за футбол, а не да обсъждаме журналистически клюки", заяви Мойс.

Полузащитникът на Евертън Артета пък отхвърли всякаква враждебност от страна на съотборниците си към Рууни.

„Той бе страхотен играч тук и винаги е обичал Евертън. Замина в голям клуб и донесе много пари на нашия клуб. До сега никога не е казал нищо лошо за нас - за играчи, ръководство и персонал. Ще ни бъде на всички непричтно ако публиката го освирква", заяви Артета.

 

  Сподели
104