Почетино недоумява защо се хвали Ливърпул, а се игнорира Тотнъм


Н. Гавазов

Почетино недоумява защо се хвали Ливърпул, а се игнорира Тотнъм

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино изрази изненадата си от това защо хората хвалят Ливърпул, който бързо отпадна от турнирите за Купите, а не се обръща достатъчно внимание на "шпорите“, които продължават да се борят на четирите фронта.

Възползвайки се от ранното отпадане от ФА Къп и Купата на Лигата, Ливърпул веднага получи 11 дни отсрочка до следващия си мач. Благодарение на това "червените“ отлетяха на сбор в Дубай, за да почиват и тренират.

В същото време Тотнъм, който има огромни човешки загуби, се подготвя за втория полуфинален мач от Купата на Лигата срещу Челси, за да играе с Кристал Палас в Купата на ФА три дни по-късно. Почетино вярва, че неговият тим  не получава заслужена похвала в тази ситуация.

"Видях, че Ливърпул вече е в Дубай, а всички експерти казват, че Ливърпул има най-добрия състав, заедно с Манчестър Сити.

Но ние все още участваме в четири състезания, и каквото и да се случи днес, каквото и да се случи в неделя, аз ще продължа да съм доволен от състава си", заяви Почетино.

  Сподели
520