Лампард: Гуардиола, Клоп и Почетино не се държат като Биелса


Н. Гавазов

Лампард: Гуардиола, Клоп и Почетино не се държат като Биелса

Наставникът на Дарби Каунти Франк Лампард е убеден, че водещите мениджъри от Висшата лига на Англия никога не биха се държали по начина, по който Марсело Биелса го направи по време на шпионския скандал.

След като шпионинът от  Лийдс бе заловен в базата на Дарби, Биелса не се извини, а продължи атаката, като свика специална пресконференция, на която заяви, че неговият клуб тайно наблюдава всички съперници  през този сезон.

Биелса направи голямо впечатление на журналисти и фенове, показвайки презентация на PowerPoint, в която анализира информацията, получена от неговите шпиони.

Ето защо Лампард започна пресконференцията си в четвъртък с шега, а после укори колегата си.

"Готови ли сте за моята презентация? Ние също анализираме съперниците.

Не видях какво показва там, но, естествено, чух. Нека лигата реши какво да прави с него. Това е нашата лига и всеки отбор трябва да се изказва.

С този акт той реши да впечатли хората. Но не съм виждал Пеп Гвардиола да направи това. Не видях Юрген Клоп да прави това и  Маурисио Почетино да прави това.

Вероятно феновете бяха изумени от това, което видяха, защото обикновено такива неща се правят вътре в клуба. Те се правят навсякъде. Тези, които работят във футбола изобщо не са изненадани. Изненадан съм само от факта, че го направи публично. Това е невероятно", заяви Лампард.

  Сподели
352