Райт критикува Емери заради Йозил


Н. Гавазов

Райт критикува Емери заради Йозил

Легендата на Арсенал Йън Райт подложи на критика мениджъра на "артилеристите" Унай Емери за поведението му спрямо  плеймейкъра Месут Йозил.

Напомняме, че Емери не включи Йозил в заявката за мача от Висшата лига срещу Уест Хям в събота, въпреки че самият той потвърди, че Месут е решил всичките си здравословни проблеми и е тренирал както обикновено през седмицата.

Арсенал загуби този мач с резултат 1: 0, показвайки много слаб творчески футбол. Райт е шокиран от факта, че Емери дори  не е поставил своя най-креативен играч на пейката.  

"Това е много тревожно, защото знаем, че по-рано Унай Емери вече имаше проблеми с големите играчи в съблекалнята и изглежда, че сега това се случва с Йозил.

Каквото и да се случи с Йозил, неговото отсъствие в заявката не се вписва в главата ми. Мисля, че той трябва да има възможност за игра, независимо дали е годен или не.

Най-високо платеният играч на Арсенал дори не попада сред резервите, а това не можем да си го позволим.

За 60-70 минути от мача те не са създали нищо. Мисля, че Арсенал не е в това положение, за можем да оставяме Йозил извън заявката", заяви Райт.

  Сподели
393