Биелса потвърди, че той е изпратил шпионин на базата на Дарби


Н. Гавазов

Биелса потвърди, че той е изпратил шпионин на базата на Дарби

Мениджърът на Лийдс Марсело Биелса потвърди, че е изпратил шпионин в базата на Дерби.

Напомняме, че заключителната тренировка на "овните" преди мача срещу лидерите в Чемпиъншип бе прекъсната поради проникването на неизвестно лице на базата на клуба. Пристигайки на мястото на инцидента, полицията успя да задържи мъж, в когото от Дерби заподозряха шпионин от бъдещия съперник.  Това предположение  се оказа  вярно.

"Вярно е. Беше някой от Лийдс. Аз съм изцяло отговорен за това. Няма значение дали е законно или не, дали е правилно или не ... Достатъчно е за мен, че Франк Лампард и Дарби са решили, че не съм постъпил правилно.

Вчера се обадих на Франк Лампард и той каза, че не уважавам правилата на честната игра. Имам различна гледна точка по този въпрос, но най-важното е, че Франк Лампард и Дарби така мислят.

Аз съм единственият, който е отговорен за това, защото не съм искал разрешение от моя клуб. Не се опитвам да намеря извинение, но съм практикувал такива неща, дори когато бях с националния отбор на Аржентина на Световното първенство. Това не е незаконно, правим го  публично и открито говорим за това в пресата. Някои хора мислят, че това е грешно, но други не мислят така", заяви Биелса.

  Сподели
331