Челси иска да купи Хисай през януари


Н. Гавазов

Челси иска да купи Хисай през януари

Челси иска да десния защитник на Наполи Елсеид Хисай, чието място на "Стамфорд Бридж" вече се готви да освободи Давидед Дзапакоста.

По-рано тази седмица стана известно, че “сините" се намират  в пълно съгласие с Лацио относно трансфера на Дзаппакоста. Предполага се, че 26-годишният италианец ще се присъедини към клуба от Серия А под наем, с възможност да бъде закупен  за 13 милиона паунда.

Загубата на Дзапакоста не изглежда да е голям проблем за Челси, защото Давиде имаше само две появи пейката през този сезон във Висшата лига.

Според информацията, мениджърът на "сините" Маурицио Сари вижда именно Хисай като цел номер едно за замяна на Дзапакоста. Лондончани се интересуваха от защитника още през миналото лято, но Наполи се съгласни да пусне на "Стамфорд Бридж" само Жоржиньо.

Единственият проблем за Челси е, че Наполи оценява 24-годишния албанец на 45 милиона паунда. На "Стамфорд Бридж"  трябва да решат дали вярват в Съри толкова много, че да направят толкова скъп трансфер, за да угодят на италианеца.  

  Сподели
406