Юнайтед и Ливърпул обмислят привличането на Бензема през януари


Н. Гавазов

Юнайтед и Ливърпул обмислят привличането на  Бензема през януари

В Европа Преди броени дни бе затворен трансферния прозорец, но ето, че клубовете започнаха да се оглеждат за потенциални нови играчи, които могат да бъдат привлечени през зимата. Така нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема може да продължи кариерата си в Англия. Французинът е попаднал в сферата на интересите на два от грандовете на Висшата лига на Англия - Манчестър Юнайтед и Ливърпул, съобщава AS.

Бензема не за първи път се свързва с „червените дяволи", докато „мърсисайдци" имат намерение да засилят атакуващия потенциал на отбора и да не зависят в голяма степен от контузиите на Фернандо Торес.

Наставникът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо е загрижен от формата на Бензема и също така разкритикува отношението му към тренировките през последните дни. Според изданието, при подходяща оферта за бившия играч на Олимпик Лион, португалският специалист със сигурност ще се освободи от французина.

Бензема пристигна на „Бернабеу" миналото лято и бе част от „проекта Перес". Нападателят обаче отбеляза само 10 гола в 33 мача, с което си навлече критиките на специалистите.

 

  Сподели
100