Ловрен е с прицел към титла и сезон без загуба


Н. Гавазов

Ловрен е с прицел към титла и сезон без загуба

В навечерието на гостуването на  Манчестър Сити защитникът на Ливърпул Деян Ловрен изрази надежда, че неговият отбор ще спечели не само титлата във Висшата лига, но и ще направи това без нито едно поражение.

В случай на победа на "Етихад" в четвъртък вечерта, "червените" ще оставят сегашния шампион на 10 точки зад себе си. Ловрен жадува за използване на тази възможност, за да бъде елиминиран толкова страшен конкурент и да бъде продължена безпогрешната серия на своя отбор през този сезон.

"Сити никъде не се е загубил. Той може да е загубил няколко точки, но ако погледнете как играят и колко гола вкарват, ще разберете причината, поради която нашият мениджър ги нарече един от най-добрите отбори в света.

Миналата година те бяха в нашата позиция и по удивителен начин се справиха. Сега сме в тази позиция и трябва да научим същото и да завършим сезона добре.

Не можем да очакваме повече - когато сте на първо място, това е страхотно чувство. Трябва да се наслаждаваме на всеки мач и просто да се фокусираме върху играта си. Надявам се, че ще бъдем същата позиция и след пет месеца.

В състояние ли сме да повторим постижението на "непобедимия от Арсенал"? Рекордите са за това, за да бъдат покорявани. Всичко е възможно, когато вярвате и упорито работиш.

"Разбира се, имате нужда от късмет по пътя си, но защо не? Това е предизвикателство за нас и за всеки играч тук. Ще успеем ли? Ще видим в края на сезона", заяви Ловрен.

  Сподели
444