Срещата между посланика на Юнайтед и Зидан е случайна


Н. Гавазов

Срещата между посланика на Юнайтед и  Зидан е случайна

Срещата между официалния посланик на Манчестър Юнайтед Микаел  Силвестър и Зинедин Зидан в Дубай е случайна и няма нищо общо с евентуална бъдеща работа на бившия старши-треньор на Реал Мадрид с отбора от "Олд Трафорд".

Както е известно, "червените дяволи“ ще бъдат тренирани до края на сезона от  Оле Гунар Солскяер. Това ще даде време на ръководството на клуба спокойно да вземе решение за нов постоянен кормчия. Сред фаворитите да получат  работа в Юнайтед се сочат имената на Маурисио Почетино, Масимилиано Алегри, както и на Зидан, който, за разлика от първите двама  е без клуб и е на разположение без никаква компенсация.

Вчера слуховете за възможното назначаване на Зинедин получиха нов тласък, след като Силвестър, който игра за "червените дяволи" от 1999 до 2008 г., и сега работи като посланик на клуба, се срещна със Зидан на почивка и го нарече най-добрия треньор на изминалата година.

"Видях се с някои приятели, включително уникалният Зидан. Най-добрият треньор през 2018 г.?", написа французинът за своя сънародник в социалните мрежи.

Това веднага породи слухове, че Юнайтед е осъществил контакт със Зидан посредством Силвестър, като темата на разговора между двамата е била евентуална работа на Зинедин с "червените дяволи".

Както се предполагаше, срещата е била случайна и няма нищо общо с каквато и да е професионална дейност.

"Не, тази среща е съвсем случайна, те са приятели и бяха заедно в националния отбор. Двамата поддържат отношения и няма нужда да пътуват до Дубай, за да говорят за работа. Особено по време на почивка. Тези неща не стават по този начин", заяви източник от обкръжението на Силвестър.

  Сподели
226