Дарън Флетчър: Някой трябва да поеме контрола над Погба


Н. Гавазов

Дарън Флетчър: Някой трябва да поеме контрола над Погба

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Дарън Флетчър подложи на критика полузащитника на "червените дяволи" Пол Погба, който след уволнението на Жозе Моуриньо публикува пост в Инстаграм, с който се подигра на португалския специалист. Французинът веднага бе подложен на критика веднага след публикацията и в крайна сметка премахна поста си, а на помощ му дойде персоналният спонсор от Adidas, който заяви, че това е предварително планирано маркетингово мероприятие. По-късно стана известно, че изявлението не отговаря на истината, защото всички подобни мероприятия се съгласуват с клуба.

"Мисля, че Погба не се държи много добре напоследък, а постът му, който публикува няма никакво значение. Това бе абсолютно неприемливо и много ме притеснява.

Някой трябва да поеме контрола над Погба и да му каже: "Слушай, това не беше битка между Погба и Моуриньо. ОК, ти победи, но сега иди и докажи на всички какво можеш". Новият мениджър трябва да поиска повече от него, да поведе отбора след себе си.

Всеки говори за Погба и Моурньо и за това кой от тях трябва да си тръгне. Ако Погба продължава да си мисли, че е по-висок от Моуриньо, тогава това ще бъде следващият ви проблем", заяви Флетчър.

  Сподели
499