Кейхил може да продължи във Фулъм


Н. Гавазов

Кейхил може да продължи във Фулъм

Фулъм се надява да привлече капитана на Челси Гари Кейхил през зимния трансферен прозорец.

Този сезон 32-годишният Кейхил записа само едно участие във Висшата лига на Англия, при това като резерва. Разбира се, тази ситуация не е подходяща за опитния защитник, който е свикнал да играе всяка седмица.

Договорът на Гари изтича в края на сезона, но "сините" са готови да влязат в положения на верния си бранител и да му позволят да напусне безпрепятствено през януари.

По-рано англичанинът се свързваше с преход в Арсенал, но подобна сделка е трудна, тъй като "артилеристите"  са директните конкуренти на Челси в борбата за влизане в Топ 4 на Висшата лига.

Вариантът с Фулъм също е привлекателен за Гари. Англичанинът няма да се налага да напуска Лондон, освен това ще получи гарантирано място в състава на Клаудио Раниери.

"Коттиджърсите" са най-пропускливият отбор от Висшата лига през този сезон, позволявайки на съперниците си да поразят вратата 40 пъти в 16 мача. За това във Фулъм виждат в лицето на Кейхил футболистът, който може да внесе стабилност в защитата и да помогне за прекъсване на негативната серия.

  Сподели
443