Предложиха Денис Суарес на Арсенал


Н. Гавазов

Предложиха Денис Суарес на Арсенал

На Арсенал бе предложена възможността да купи халфа на Барселона Денис Суарес за само 14 милиона паунда, твърди The Independent. Суарез, който прекара две години в Манчестър Сити като юноша, почти не играе на "Камп Ноу" през този сезон  и иска бързо да коригира ситуацията си – чрез трансфер в друг клуб.

The Independent съобщава, че  ръководството на Барселона в частен порядък е уведомило обкръжението на Денис, че  няма да попречи на заминаването на 24-годишния испанец през зимния трансферен прозорец.

Без да губят време, представителите на Суарес са се свързали с Арсенал и са предложили услугите на своя клиент. Тази стъпка се дължи на факта, че "стрелците" се оглеждат за заместник на Аарън Рамзи, който напуска "Емирейтс"  в края на сезона като свободен агент.

По-рано в кариерата си, 24-годишният испанец прекара един сезон с Унай Емири в Севиля, затова мениджърът на Арсенал е наясно с възможностите на своя сънародник и сега трябва да реши дали си заслужава да бъдат платени 14 милиона паунда за Суарес.

Арсенал обаче трябва да действа бързо, защото достъпността на Денис може да заинтересува някои други клубове, включително и Челси.

  Сподели
351