Погба е в шок от присъствието си на пейката


Н. Гавазов

Погба е в шок от присъствието си на пейката

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба е останал шокиран от факта, че мениджърът Жозе Моуриньо го остави на пейката в последните два мача на отбора.

Погба и Моуриньо отдавна се намират в хладни отношения, но през този сезон напрежението между тях се увеличи. Жозе многократно отправи критики към своя подчинен, както публично, така и в лични разговори.

В последно време Моуриньо толкова много се разочарова от най-скъпия  си играч, че често избира да играе без Погба.

Пол се оказа извън стартовия състав на "червените дяволи" за победния двубой с Йънг Бойс в Шампионска лига, влизайки като резерва през второто полувреме.  

След това Погба бе възстановен за равенство 2:2 със Саутхемптън, но по никакъв начин не се прояви и бе върнат на пейката.

Пол бе на пейката и в мачовете срещу Арсенал и Фулъм, като в първия от тях се появи  само за последните 15 минути, а във втория така и не се появи на терена.

Както стана от източника, 25-годишният французин е шокиран от това отношение към себе си от страна на Моуриньо и е готов да поиска лична среща с Жозе, ако не бъде възстановен като основен играч в близко бъдеще.

Напомняме, че вчера Моуриньо обеща, че ще пусне Погба  от самото началото на мача от Шампионската лига срещу Валенсия тази вечер. От играта на французина на "Местая" зависи, дали Пол ще бъде резерва срещу Ливърпул през уикенда или ще бъде титуляр.

  Сподели
427