Юнайтед изключва продажба на Погба през зимата


Н. Гавазов

Юнайтед изключва продажба на Погба през зимата

Манчестър Юнайтед е готов да блокира какъвто и да е интерес към халфа Пол Пагба през зимния трансферен прозорец.

Завръщайки се на "Олд Трафорд" от Ювентус през август 2016 г. за 89 милиона паунда, Погба все още не може да заиграе на стабилно ниво и продължава да бъде в конфликт с мениджъра на отбора Жозе Моуриньо.

Моуриньо до такава степен е отчаян да намери перфектната позиция на световния шампион в състава на националния отбор на Франция, че в последните мачове предпочита да оставя Погба на пейката.

По-рано през този сезон Пол също така разочарова Жосе като капитан и в крайна сметка загуби правото си да носи капитанската лента на Юнайтед. Към момента положението на Погба изглежда доста зле, а ситуацията се нагнетява от пресата, която редовно праща халфа към Барселона и обратно към Ювентус.

Сега обаче става ясно, че клубът от "Олд Трафорд няма никакво намерение да продава най-скъпия си играч - и със сигурност това няма да се случи през януари.

Съобщава се, че босовете на Юнайтед и Ювентус са в добри отношения и редовно комуникират помежду си, но досега шампионите на Серия А не са показали никакво желание да върнат Погба. Но дори италианците или който и да е друг клуб все пак пожелае Пол през зимата, опитите за трансфер ще бъдат пресечени още в зародиш.

  Сподели
353