Моуриньо: Вкарахме четири гола


Н. Гавазов

Моуриньо: Вкарахме четири гола

Мениджърът на Манчестър Юнайтед  Жозе Моуриньо отбеляза настроението на отбора си в мача срещу Арсенал, но поиска от играчите си да престанат да се "стрелят в краката".

Два пъти отстъпвайки по време на мача на "Олд Трафорд", хората на Моуриньо завършиха наравно - 2: 2. В същото време Жосе остави с усещането, че неговият отбор е заслужавал трите точки, защото "червените дяволи" пропуснаха първия си гол след грешката на Давид Де Хеа, а вторият дойде след автогол на Маркос Рохо.

"Вкарахме 4 гола, а завършихме  2: 2.  Но дори отбелязвайки четири гола и показвайки такава добра игра, ние все пак винаги се стреляме в крака.

Понякога пропускаме пред празна врата, в други случаи допускаме отбранителни грешки, но всеки път демонстрираме страхотно отношение и добра игра.

Имам чувството, че играхме срещу един отбор, който провежда най-добрия си сезон, и всичко работи за тях. В същото време ние бяхме отбор с изобилие от проблеми и в допълнение към всички тези проблеми се стреляме в крака.

Ние демонстрираме много добра игра, но правим грешки, за които наказват. Колко шанса имаме в началото на мачовете си? Но ние почти винаги не вкарваме, а за сметка на това  противникът по някакъв неизвестен начин успява да поведе 1: 0.

Това винаги се случва и изглежда, че това е последствие от нашите грешки. Но често не се чувствам разочаровани от начина, по който играем. Днес съм разочарован от резултата, но всички проявиха страхотно отношение", заяви Моуриньо.

  Сподели
490