Сари: Пропуснахме и внезапно станахме друг отбор


Н. Гавазов

Сари: Пропуснахме и внезапно станахме друг отбор

Мениджърът на Челси Маурицио Сари се оплака, че отборът се е сринал след първия гол на Уулвърхемптън в снощния мач между дата тима от 15-я кръг на Висшата лига на Англия.

Бързо откривайки резултата с помощта на рикошет в срещата на "Молиню", хората на Сари натиснаха и започнаха да търсят втори гол. "Сините" не успяха в намерението си, а на сичкото отгоре позволиха на "вълците" да изравнят резултата. Само четири минути по-късно домакините вкараха още един гол и без особени проблеми доведоха нещата до победа, което предизвиква голямо безпокойство в Сари.  

"Разбира се, че съм разстроен. Мисля, че играхме много добре през първото полувреме и можехме да убием интригата в мача.

Внезапно допуснахме гол и престанахме да бъдем себе си. За мен е много трудно да разбера защо се получи така. Имахме време да спечелим мача, не разбирам нашата реакция.

Не знам дали заслужавахме дузпа. През първите 10 минути от второто полувреме имахме пет възможности за отбелязване на гол, така че не искам да се съсредоточавам върху епизода с възможната дузпа.

Играхме добре в продължение на 55 минути и изведнъж станахме друг отбор.

В Италия загубих шампионата с 91 точки, така че знам, че трябва да взимаме максималните точки във всеки мач", заяви Сари.

  Сподели
401