Торейра се съблякъл заради Пирес


Н. Гавазов

Торейра се съблякъл заради Пирес

Полузащитникът на Арсенал Лукас Торейра, заяви, че е свалил фланелката си след отбелязването на гола срещу Тотнъм, заради легендата на "стрелците"  Робер Пирес.

Напомняме, че пристигналият през лятото уругваец изигра пълни 90 минути в дербито на северен Лондон, оставяйки най-приятни впечатления с играта си. Лукас вкара и гол, с който укрепи победата на "артилеристите" и в крайна сметка бе определен за играч на мача.

Празнувайки своя дебютен гол за клуба, уругваецът свали фланелката си, за която получи жълт картон от рефера Майк Дийн – трети през този сезон във Висшата лига. Според Торейра той е имал споразумение с Пиърс.

"През седмицата разговаряхме много с Робер на тренировките и му казах, че ще сваля фланелката си, ако вкарам гол. Но той определено ще си спомни това, защото в един от дните аз му обещах това.

Когато вкарах, много неща проблясваха в главата ми: много щастие, толкова много жертви, толкова много работа. Добре е, че всичко това намери отражение на футболното игрище", заяви Торейра.

  Сподели
449