Клоп: Моето уважение към Евертън не може да бъде по-голямо след такъв мач


Н. Гавазов

Клоп: Моето уважение към Евертън не може да бъде по-голямо след такъв мач

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се извини за прекалено енергичното си празнуване на победния гол на нападателя на Дивок Ориги в дербито с Евертън.

Напомняме, че "червените" по много драматичен начин и с голяма доза късмет грабнаха победата в мача с градския съперник. Празнувайки гола на Ориги, немският специалист нахлу на терена и се прегърна с вратаря Алисон.  Сега Юрген малко съжалява, че се е поддал на емоциите.

"Виждали ли съм такива голове често? Понякога се случват такива попадения, но не много често, а това е хубаво, защото за сърцето е по-добре,  когато футболните мачове се решават по-рано.

Първо, трябва да се извиня за моята реакция. Веднага се извиних на Марко Силва, не исках да покажа неуважение.

Уважението ми към Евертън не може да бъде по-силно след такъв мач. Знаехме, че са добри, но сега те бяха изключително силни и трудни, играейки по начина, по който го направиха.

Разбира се, голът няма да се случи  без късмет, но идеята ни ясно се виждаше - ние до последно се опитахме да спечелим срещата. Показахме това, пускайки в игра допълнителни нападатели. Това бе дълъг и отворен мач. Мисля, че заслужавахме трите точки", заяви Клоп.

  Сподели
498