Невил призна, че симпатизира на Ловрен


Н. Гавазов

Невил призна, че симпатизира на Ловрен

Защитникът на Ливърпул Деян Ловрен намери неочакван защитник след загубата на националния отбор на Хърватия с 2:1 от Англия в мач от груповата фаза на Лигата на Нациите.

Британците вкараха и двата гола през централната зона, където хърватите два пъти изпуснаха Хари Кейн, който първо прати топката в празната врата, а след това се възползва от подаване в наказателното поле.

Съвсем естествено е да бъдат предявени претенции към 29-годишния Ловрен, който действа именно в тази зона и прекрасно е осведомен за възможностите на Кей, благодарение на много сезони участие във Висшата лига на Англия. Невил обаче отказа да критикува Ловрен.

"Трябва да кажа, че аз напълно обожавах Ловрен, когато той играеше за Сатхемптън. И никак не се изненадах, когато Ливърпул го закупи.

На него му трябваше време, за да се адаптира. Мисля, че сега той се намира на пика си. А за националния отбор играе с невероятна страст.

Мислех си, че на него ще му е трудно във връзка с Домагой Вида на Световното. Мислех си, че ще създаде големи проблеми на отбора си.

Но и двамата се проявиха отлично. Ловрен е уверен в своите сили. Честно казано, когато всичко е наред при него, той е централен защитник от топ ниво", заяви Невил.

  Сподели
362