Джака: Арсенал заслужава място в топ 4


Н. Гавазов

Джака: Арсенал заслужава място в топ 4

Полузащитникът на Арсенал Гранит Джака е убеден, че отборът е достатъчно добър, за да завърши сезона в топ 4 на Висшата лига на Англия.

"Знаехме, че няма как да загубим мача с Ливърпул, защото бяхме много добри и отново показахме своя характер. Ако сте гледали срещата, може да се убедите, че заслужаваме място в топ 4. Много неща се промениха през последните седмици и месец. Този отбор има силен характер. Губейки от Ливърпул, ние успяхме да реагираме, а такова нещо не се случва за първи път.

Знаем, че изминалата година не бе най-добра за Арсенал и играчите. Но не искам да говоря за миналата година, аз искам да говоря за това, което се случва сега, а сега нямаме загуба в 14 мача. Трябва да работим в този дух, върху детайлите.

Разбира се, мениджърът е важен за нас. Той ни помага – не само на мен, но и на всички играчи, отделяйки голямо внимание на детайлите и тактическите нюанси. Може да видите това на терена. Той мислено е с нас, направлява ни в нужното направление. Това също ми харесва", заяви Джака.  

  Сподели
395