Клоп е недоволен от играта на Ливърпул в отбрана


Н. Гавазов

Клоп е недоволен от играта на Ливърпул в отбрана

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира изпуснатата победа срещу Арсенал, изразявайки недоволството си от играта на отбора в отбрана. Напомняме, че дербито между "артилеристи" и мърсисайдци завърши при резултат 1:1, но редица изпуснати положения и отменения гол заради засада на Садио Мане през първото полувреме разстройват Клоп не толкова силно, както отбранителните грешки.

"Вкарахме гол, който не бе признат заради засада, в допълнение Върджил имаше две положения, които той обикновено реализира със затворени очи. Не се радвам на това как се бранехме  през първото полувреме, това не е нещо, което искаме. Но бяхме впечатляващи при контраатаките.

Това е точка и го приемаме. Точка срещу Арсенал винаги е добър резултат, но можехме да победим. Имахме явни положения за гол, но и съперникът ги имаше.

Какво мисля за отменения гол на Садио Мане? Само един човек може да каже, справедливо ли е отменен този гол и това е страничният съдия. Такъв е футболът. Ако той е помислил, че има засада в първата ситуация, тогава мисля, че сгреши.

Но този резултат нищо не променя, а при всички положения допуснахме повече грешки, отколкото реферите. Но щеше да е добре, ако бяха признали гола", заяви Клоп.

  Сподели
457